palvelutpalvelut

Palveluita kiinteistön omistajille

Rakennuttaminen ja valvonta. Olemme aina valmiita vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja hankkeen tuomiin haasteisiin. Tuotamme asiakkaan hankkeisiin lisäarvoa oma-aloitteisesti.

Rakennuttaminen

Primaplan

Primaplan Oy:n henkilöstön vankka kokemus asuin- ja liikekiinteistöjen muutosten sekä peruskorjausten rakennuttamisesta auttaa kiinteistön omistajia valitsemaan oikeat ratkaisut kiinteistöjen korjauksissa.
Primaplan Oy hoitaa sekä pienten että suurten muutos- ja korjaustöiden kuntoarvion, kustannuslaskennan, suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan.

Valvonta

Primaplan Oy:n valvontahenkilöstöllä on pitkä kokemus rakennusalan eri tehtävistä. Tarjoamme kohteisiin kaikki työnaikaisen valvonnan osa-alueet, joihin kuuluvat (kohdekohtaisesti) rakennustyön ja talotekniikan valvonnan lisäksi työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät.
Valvojamme toimivat tilaajan asiantuntijaedustajina rakentamisen arjessa. Valvojien tehtäviin kuuluu mm. varmistua siitä, että kohde tehdään tilaajan ja urakoitsijan välisen sopimuksen mukaisesti, laadukkaasti, kustannustehokkaasti sekä sovitun aikataulun ja määräysten mukaisesti hyvää rakennustapaa noudattaen.

Energiahankkeet

Primaplan Oy avustaa ja ohjaa tilaajia uusien energiaratkaisujen valinnassa, suunnittelussa ja rakentamisessa. Rakennuttajatoimisto Primaplan Oy on yrityksen ympäristöohjelman ja vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti sitoutunut omalta osaltaan ilmastotalkoisiin ja hillitsemään ilmastonmuutosta sekä edistämään kestävää kehitystä.Made by Tremedia