yritysyritys

Yritys

Rakennuttajatoimisto Primaplan Oy on rakennuttamisen ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys, joka valvoo asiakasyritysten ja -yhteisöjen etuja niin rakennushankkeissa kuin kiinteistökäytön arjessa.

Primaplanin toiminta perustuu seuraaviin periaatteisiin:

Primaplan

Luotettava
Asiakkaan edunvalvonta on yrityksemme käsissä.

Asiantuntija
Henkilöstön asiantuntevuus sekä vankka kokemus ohjaavat hankkeen etenemistä asiakkaan etujen mukaisesti.

Nopea
Suoritamme tehtävät sovitun aikataulun mukaisesti ja edesautamme koko hankkeen aikataulun mukaista valmistumista.

Palveleva
Olemme aina valmiita vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja hankkeen tuomiin haasteisiin. Tuotamme asiakkaan hankkeisiin lisäarvoa oma-aloitteisesti.

Auttava
Emme jätä asiakasta yksin ongelman kanssa. Pyrimme tuottamaan asiakkaalle vastauksia ennen kuin asiakas ehtii esittää kysymyksiä.

Rakennuttajatoimisto Primaplan Oy tähtää oman liiketoiminta-alueensa johtavaksi suunnannäyttäjäksi sekä edelläkävijäksi. Panostamme voimakkaasti työ- ja toimintatapojen kehittämiseen sekä henkilöstön koulutukseen. Näin varmistamme asiakkaidemme saavan parhaan mahdollisen palvelun myös jatkossa.

Primaplanin tulevaisuus

Primaplan

Kiinteistökannan ikääntymisestä johtuen korjausrakentamisen laajuus tulee kasvamaan voimakkaasti lähivuosien aikana. On arvioitu, että muun muassa asuinrakennusten putkisaneerausten määrä saavuttaa huippunsa vuosina 2020-2025.

Tulevaisuuden haasteet vaativat rakennuttamispalveluilta uudenlaista lähestymistapaa ja olemme uudistaneet ja kehittäneet toimintaamme, joka poikkeaa vanhoista, vakiintuneista ja jäykäksi todetuista toimintatavoista. Olemme luoneet uuden tavan toimia. Emme ole tekemässä pelkästään linjasaneerausta vaan ihmiselle toimivaa ympäristöä.

Tuomme hankkeisiin ammattiosaamisen lisäksi positiivista ilmapiiriä sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Meihin voit luottaa.Made by Tremedia